Gebruikte Doosan DX140W-3 voor JMS wegenbouw uit Schoten (B)

10 September 2018

Staad BV heeft onlangs een fraaie gebruikte Doosan DX140W-3 geleverd bij JMS wegenbouw uit Schoten (B). We zijn op locatie met machinist Bert de Vlier om te vragen naar zijn ervaring tot nu toe op de nieuwe investering. "Deze machine draait prima, natuurlijk zijn er wat kleine aanpassingen die ik persoonlijk als machinist graag net iets anders wil maar dat wordt door Staad prima opgepakt. Het comfort is prima, ik heb eigenlijk geen bijzondere op- of aanmerkingen. Ik heb al eerdere ervaring met Doosan en dat was ook naar tevredenheid.  Ik draai met plezier op deze machine."

JMS wegenbouw is actief in verschillende fasetten van de branche namelijk rioloringswerken, wegenbouw, grondwerken en afbraakwerken. Hiertoe wordt er steeds gewerkt met professionele leveranciers, die de juiste materiaalkeuze mee voorop stellen. Dit alles om aan de juiste behoeftes van de opdrachtgever te voldoen. JMS wegenbouw staat garant voor een correcte prijszetting, informatiedeling en –ondersteuning, flexibele uitvoeringsplanning, goede organisatie en een gedragen communicatie met alle partijen binnen het project.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Want to know more about our machines?

Please contact us. We love to tell you more about it!

Call +31 413 725 111 Or visit our contactpage