Jong gebruikte Doosan DX300LC voor H.G. Scholten Bv uit Lochem

18 October 2018

Staad heeft onlangs een jong gebruikte Doosan DX300LC afgeleverd bij H.G. Scholten uit Lochem. Hans Scholten, directeur en eigenaar, praat ons bij over de nieuwe investering.

Hans: "Deze Doosan DX300LC is een uitbreiding van ons machinepark om onze klanten nog optimaler te kunnen bedienen. Met Doosan zijn we al een aantal jaren bekend, het is echter de eerste keer dat ik met Staad als leverancier zaken doe. Ik ben tijdens het aankooptraject in Veghel geweest en was onder de indruk van de uitstraling en bedrijvigheid. Ik had de mogelijkheid om deze jong gebruikte aankoop te testen en dat gaf me wel vertrouwen. Je merkt ook direct aan bijvoorbeeld het magazijn dat er aantallen worden gedraaid, er ligt veel op voorraad in Veghel wat dan weer snelle leveringen mogelijk maakt. Met betrekking tot het onderhoud, dit doen we in principe veel zelf, vraag ik om ondersteuning van Staad als dat nodig is, zowel met handjes op locatie als technisch support van schema's of vragen aan de telefoon. Als Staad ook deze ondersteuning kan bieden en het betaalbaar houdt dan kunnen we langdurig samenwerken."

De machine is onder andere afgeleverd met een hydraulische snelkoppelingen op de lepelsteel, Verachtert hydraulische snelwissel CW40 met gecertificeerde hijshaak en Groeneveld automatische centrale vetsmering.

Staad Groep is de officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines.Wij bieden u optimaal presterende machines die helpen onze klanten succesvol te zijn. Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen wij graag uw partner zijn.

Want to know more about our machines?

Please contact us. We love to tell you more about it!

Call +31 413 725 111 Or visit our contactpage